Laden Evenementen

In samenwerking met Galerie SchlessArt en de Eerste Bergensche Boekhandel presenteert Books & More Books Editions de Nederlands/Engelse Limited Edition Project a van kunstenaar Anthonie Sas.

De presentatie vindt plaats in Galerie SchlessArt op zondag 15 augustus 2021 om 16.00 uur. Inloop vanaf 14.00 uur. De kunstenaar is aanwezig. De presentatie wordt ingeluid door violist Noa Eyl.

Project a ontsluit het eigenzinnige oeuvre van Anthonie Sas (Leeuwarden, 1940) en bevat een specifieke keuze van werken op papier, vanaf 1957 tot heden, gedichten en teksten van en over Anthonie Sas.

Het boek telt 176 pagina’s, formaat 23 x 17 cm, is in offset gedrukt in een gelimiteerde oplage van 200 exemplaren, genummerd en gesigneerd. Het boekontwerp is van Stephan de Smet. Bij voorintekening en tijdens de presentatie is de prijs van het boek € 29,75 (daarna € 34,50).

Ter gelegenheid van deze presentatie is zowel bij SchlessArt als in de Eerste Bergensche Boekhandel een kleine tentoonstelling met werk van Anthonie Sas ingericht. In de Eerste Bergensche boekhandel is de expositie te bezichtigen tot 22 september 2021. Zijn boek en zijn gedicht Alles (affiche in een genummerde en gesigneerde oplage van 100) zijn hier verkrijgbaar.