Laden Evenementen

Bijzondere boekpresentatie

De nieuwste en 20ste poëziebundel van Elly de Waard, Meestal tussen bomen, wordt op vrijdagmiddag 25 maart a.s. (vanaf 15:30 uur) gepresenteerd op Het Vogelwater te Egmond-Binnen. Niet toevallig het woonhuis van de dichteres. Schrijver Oek de Jong neemt op deze feestelijke middag het eerste exemplaar in ontvangst.

Wilt u bij deze bijzondere presentatie aanwezig zijn? Geeft u zich dan uiterlijk vrijdag 18 maart op en vermeldt met hoeveel personen u wilt komen via: elouis@deharmonie.nl

Uitgeverij De Harmonie en de Eerste Bergensche Boekhandel willen er, samen met de auteur en bewoonster, een zo groen en duurzaam mogelijk evenement van maken. Dit houdt in dat u, als u wel ter been en gezond bent, wordt verzocht om uw auto achter te laten op parkeerterrein Noorderstraat aan de Heereweg in Bakkum bij het Noord-Hollands Duingebied, Noorderstraat 2, 1901 MT Castricum.
En dat u dan wandelend of fietsend de anderhalve km aflegt van de Noorderstraat tot aan de kruising met de Staringweg en rechtsaf de laatste 600 meter klinkerweg tot aan de poort van Het Vogelwater.
De bundel – die u ter plaatse kunt aanschaffen – geldt als toegangsbewijs voor de feestelijke presentatie.

 

Wij verheugen ons zeer op uw komst bij deze speciale gelegenheid.

De presentatie duurt tot ca. 18:00 uur.

 

Uitgeverij De Harmonie

De Eerste Bergensche Boekhandel

Elly de Waard

Elly de Waard * Meestal tussen bomen * ISBN 978 94 6336 151 4 prijs € 16,90