9 mei 2009 | Violet Falkenburg in gesprek met burgemeester Hetty Hafkamp

Vrijdag 9 mei, 19.30 uur 

In Boekenweek 2008 verscheen van Violet Falkenburg Later is vandaag, interviews met vijftien bekende Nederlanders over ouder worden. Zij was nieuwsgierig naar de levenservaringen van de steeds groter wordende groep mensen tussen de 55 en 70 jaar. Twee jaar eerder sprak zij met alleenstaande werkende moeders en bundelde hun verhalen in Ik ben om zes uur thuis, Gesprekken met alleenstaande werkende moeders. Éen van deze moeders is Hetty Hafkamp, de nieuwe burgemeester van Bergen.

Op vrijdag 9 mei vanaf 19.30 uur zal Violet Falkenburg in de Eerste Bergensche Boekhandel vertellen hoe ze tot het schrijven van haar twee boeken kwam en in gesprek gaan met burgemeester Hetty Hafkamp. Een goede mogelijkheid om onze nieuwe burgemeester op een persoonlijke manier te leren kennen. Laat deze kans u niet ontglippen.

Violet Falkenburg (1948) is journaliste en bekend van radio en televisie, waarvoor zij o.a. Rondom tien presenteerde. Zij schrijft columns en interviews, zit congressen voor en geeft communicatietrainingen.

www.violetfalkenburg.nl