11 april 2008 | Presentatie liedjesbundel Zingen op de achterbank 2

met cd van Rita Iny en Herman Link!

Op vrijdag 11 april a.s. om 17.00 uur is de presentatie in de Eerste Bergensche Boekhandel van deze bundel en een nieuwe verzamel cd, Wereldfeest 2.  De bekende Bergense kinderboekenschrijvers Theo Olthuis en Sjoerd Kuyper zullen elk een exemplaar van de liedjesbundel overhandigen aan de makers Rita Iny en Herman Link. Natuurlijk zullen er ook nog liedjes uit de bundel te horen zijn.
 

De gebonden bundel met cd bevat zestien wereldse Samba Salad liedjes voor grote en kleine kinderen, fantasierijk geïllustreerd door Harmen van Straaten, voorafgegaan door korte grappige anekdotes en informatieve wetenswaardigheden over de diverse muziekstijlen of teksten. Bruisende (vaak exotische) akoestische muziek en dito instrumenten.

Salsa, calypso, rumba-flamenco, reggae, afoché of baiâo gespeeld en gezongen door professionele musici. Het resultaat is vermakelijk, grensverleggend en 'oudervriendelijk'. Zeer geschikt voor kinderfeestjes, (inclusief twee leuke karaokenummers!) voor in de auto, in de klas of op het strand!

De bundel met cd is het tweede deel van de succesvolle Zingen op de Achterbank waarvan inmiddels in de vierde druk 12.000 exemplaren zijn verkocht. Voor Herman Link en Rita Iny, die behalve de auteurs van de bundel ook de artistieke kern zijn van de muziek- en theatergroep Samba Salad, is deze publicatie van uitgeverij The House of Books hun 4e kinderboek.

Speciale aanbieding tijdens de Landelijke Jeugdtheaterdagen

Gedurende de jeugdtheaterdagen van 6 tot 13 april krijgt het publiek bij aanschaf van de bundel Zingen Op de Achterbank 2, de cd Wereldfeest 2 voor € 5,-. Deze actie geldt alleen bij de Eerste Bergensche boekhandel of na afloop van de optredens van Samba Salad in het land.