17 november 2007 | spectaculair Harry Potter-feest

Feestelijke happening rondom de verschijning het laatste deel van Harry Potter.

In de geheimzinnige nacht van vrijdag 16 op 17 november maak je kans om toegelaten te worden aan het feestmaal van Zweinstein te Bergen.

Klokslag 12 uur ‘s nachts vindt de presentatie van het boek Harry Potter en de Relieken van de dood plaats in Restaurant Fabel’s te Bergen door De Eerste Bergensche Boekhandel. Maar het is niet zomaar een presentatie…

Alle Dreuzels zijn welkom, de ingang is perron 9 ¾. Zij worden welkom geheten door Perkamentus in eigen persoon. De eerste twintig Dreuzels die het lef hebben om het boek aan te schaffen worden door Perkamentus uitgenodigd om aan het Zweinstein feestmaal deel te nemen, geheel verzorgd door banketbakkerij Roos en restaurant Fabel´s in Bergen.

Alle andere Dreuzels die aanwezig zijn worden getrakteerd op een heuse show met echte uilen, verzorgd door De Valk roofvogels uit Lunteren die aanwezig zullen zijn met acht uilen.

Je moet wel stevig in je schoenen staan, want de geruchten gaan dat Voldemort dit grootse gebeuren niet aan zijn neus wil laten voorbijgaan.

Wil je erbij zijn, zorg dan dat je op vrijdag 16 november klokslag 12uur ‘s nachts aanwezig bent bij restaurant Fabel´s, oude Prinsweg 9 te Bergen, toegang is vrij. En als je ouders mee durven komen, zijn ze uiteraard ook welkom !!!

Met medewerking van Manege Waarland, Waarland

 


© illustratie: Ien van Laanen, Amsterdam
© grafische vormgeving: Anne Lammers, Amsterdam
© uitgave Nederlandse editie: Uitgeverij De Harmonie, Amsterdam